About

Salamo Aleikom 🙂

Jag är en 23-årig tjej som konverterade till Islam 2010. Här på bloggen skriver jag om islam och min vardag som muslim, bevisar och motbevisar det jag hör i vardagen! Jag har latinamerikanska rötter och är född i Sverige! Välkomna 🙂

All pictures in this blog are brought from google.se, if nothing else is stated.

9 reaktioner på ”About

    • Salamo Aleikom syster, mashaallah, vad roligt!!Det är speciellt att vara konvertit med latinameikanska rötter, kulturen skiljer sig så från islam. Alhamdulillah fann vi rätt:) Jag hoppas allt är väl med dig, ska kika in på din blogg syster! 🙂

      • Jag blev så förvånad när jag kikade på din sida. Såg den där avatar-figuren du har, och tänkte va? Varför syns min avatar här? Jag gjorde en som skulle illustrera mig och den ser typ likadan ut som din! Hahah 😀

        Vart är din make ifrån syster?

        ws

  1. Assalamu aleikum syster Hafsa!

    Jag var inne på din blogg och måste säga att jag uppskattar det du skriver om på bloggen. Tänkte fråga dig ifall jag kan få lägga upp din blogg på ett muslimskt kvinnoforum på facebook som heter; Khadijah- de troendes moder och förebild. Forumet kan ses som en platform för oss systrar att verka i på olika sätt.

    Tycker nämligen att du masâllah tar upp mycket intressanta saker på bloggen, utifrån islamisk synvinkel, ditt liv osv. Samtidigt så vill jag uppmuntra systrar att kunna ta del av varandras bloggar och finna inspiration, styrka och stöd hos varandra, men viktigast av allt stärka systerskapet. Oavsett om det är på nätet eller i verkligheten.

    Du är mer än välkommen att delta i forumet och även välkomna andra systrar att göra detsamma. Finns det något som du har läst, sett (youtube) eller upplevt/upplever, får du och de andra mer än gärna dela med er detta på forumet.

    Hoppas att detta går bra och att du går med i detta forum inshâllah!

    Ta hand om dig ärade syster och må du belönas för att du valt att följa den raka och sanna vägen.

  2. hej!
    jag jobbar med mitt projektarbete (går i 3:an i gymn.) och jag skriver om kvinnan i islam så jag undrar om jag kunde intervjua dig till det?

    • Hej!

      Tänk att jag såg detta så sent, brukar inte gå in på bloggen så ofta! Har du gjort färdigt allt? Hur anonymt är detta? Ställer gärna upp ifall namn uteblir då jag gärna är ganska anonym i bloggen:)

      /Hafsa

Lämna en kommentar